Ezt a honlapot a Czifra & Neményi Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Nyitólap.
Hírek.
Bemutatkozás.
Szakterületeink.
Partnereink.
Elérhetőség.
Home page
Startseite

Bemutatkozás

A Czifra & Neményi Ügyvédi Iroda 2003-ban alakult (akkor még Dr. Czifra Péter Ügyvédi Iroda néven) és tevékenységét a KPMG akkori partner ügyvédi irodájával együttműködésben indította.

 

2005 áprilisa óta a svájci tulajdonú ABT Hungária Tanácsadó Kft.-vel (http://abt.hu/), együttműködve ügyfeleink számára komplex szolgáltatást biztosítunk az adott jogi problémával összefüggő esetleges adó-, számviteli- és egyéb szakkérdésekben is.

 

Irodánk elsősorban polgári-, társasági- (cég-), munka- és ingatlanjoggal, követelés behajtással (fizetési meghagyás, felszámolás, peren kívüli egyeztetések), polgári és munkajogi peres képviselettel foglalkozik. Ügyfeleink között főként német, osztrák és svájci tulajdonú kis és közepes vállalkozások szerepelnek, de természetesen szívesen állunk magánszemélyek rendelkezésére is.

Szolgáltatásaink a magyar mellett német és angol nyelven is elérhetőek.

 

Magánszemélyek számára elsősorban ingatlan adás-vételek (lakás, telek), családjogi (házassági bontóperek, vagyonjogi megállapodások) és munkaügyi kérdésekben, valamint egyesületek, alapítványok, cégek alapításával kapcsolatban nyújtunk jogi szolgáltatásokat. Ügyfeleinket a polgári és munkaügyi peres, valamint a különféle hatósági eljárásokban is képviseljük.

 

Célunk ügyfeleink jogi kérdéseinek, problémáinak hatékony és gyakorlatias megoldása.

 

 

   Ügyvédeink

 

dr. Czifra Péter

 

Diplomáját 1999-ben szerezte az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A Nörr, Stiefenhofer, Lutz ügyvédeknél ügyvédjelöltként eltöltött időszakot követően 2000 májusától a Déri & Lovrecz Ügyvédi Iroda (KPMG Partneriroda) ügyvédjelöltje, majd 2003 júniusától együttműködő ügyvédje. 2005 áprilisától az ABT Hungária Tanácsadó Kft-vel együttműködésben fejti ki ügyvédi tevékenységét.

Szakterületei: társasági jog, munkajog, polgári jog, peres- és peren kívüli eljárások.

Nyelvismeret: német, angol

 

 

 

dr. Neményi Réka

 

Diplomáját 2001-ben szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Ügyvédjelölti éveit a Déri & Lovrecz Ügyvédi Irodánál, a Kócsó és Társa Ügyvédi Irodánál, majd a Dr. Kovács Erika Ügyvédi Irodánál töltötte. 2005 decemberétől ügyvédként a Czifra & Neményi Ügyvédi Iroda tagja. Ügyvédi tevékenységét jelenleg szünetelteti.

Szakterületei: társasági jog, ingatlanjog, polgári jog, családjog, öröklési jog.
Nyelvismeret: német, angol